7 Şub 2010

EL-NAHL'I KURTARMAK

Bir kaç gün önce arılığında iki adet kolenim olan Asım kardeşim telefon etti ve kötü haberi verdi
senin kovanlardan biri ana kaybetmiş. Ne yapalım belki bir ana buluruz dedim ama bu zamanda kimde ana bulunurki tek çare birleştirmek. Allaha'a şükür son zamanlarımda yoğun olan dünya işileride biraz hafiflledi. Dedim bir an önce birleştirmek lazım yoksa yalancıya kaçabilir, bu gün Asım'la akşamdan randevulaşmıştık fakat sabah baktım yağmur şağıyor asıma telefon ettim bizim buralarda yağmur yok ssen gel olsada fark etmez.

Eeeeee elin conisi Er- Raynı kurtarırda biz Allahın izniymle EL-NAHL'lı niye kurtarmayalım doğru arılığa ve yağmur altında asımla oparosyonu gerçekleştirdik.... İyikide orada yağmur yokmuş.:)))




kolonilerden biri ruşette olduğu için ana kaybeden normal kovandaki koloninin üzerine ballık koyup arasını gazete kağıdı ile kapatıp tavsiye üzerine koku vermeden analı koloniyi onun üzerine koyduk ve hemen kapattık.




bu resmi çekerken çıtada anayı gördük ama resimde ben göremedim bakalım siz bulabilecekmisiniz.:))









giderken baktım babam evde sıkılıyor eeee adam alışmış memlekette dağ tepe gezmeye. dedim sende gel... beraber gittik ve bizim asımla da arılığa gelen misafirlerinin poz verdikleri yerde resimledik.





1 yorum:

muhteşem turunç dedi ki...

Zafer abi en son fotoğrafı çektikden sonrası senin için iyi şeyler olmamış gibi bir hal var:) Amca şemsiyeyi çekmiş taarruza geçmek üzere gibi bir hal var allah uzun ömür versin...