13 Şub 2009

TEL ZIMBA MAKİNASI HAKKINDA AÇIKLAMA



Sayın arkadaşlar,




üç günden bu yana avrupa yakasında bulunuyordum. Bunu fırsat bilerek önceki haberimde almış olduğum zımba makinasının tellerini alayım dedim. Fakat bulmakta bir hayli zorluk çektim. Çivileri yönünden bir sorun yok fakat "U" zımba telleri olan 6 mm genişlik ve 15 -25 mm arası uzunluktaki tellerini ancak perşembe pazarında bir dükkanda bulabildim ve orada kalan iki paketide aldım.Paketlerde 5000 adet zımba teli var ve 8 Tl.

solda görülen U zımba teli içinde 5000 tane var ve paketi 8 TL.
Sağda görülen ise 25 mm çivileri 5000 tanesi 6 Tl.

Ve eve gelir gelmez Praktiker mağazalar zincirine meil yazarak durumu izah ettim ve tel göndermelerini aksi durumda aleti iade edeceğimi söyledim ve telerinin kolaylıkla bulabileceğimizi söyleyen reyon görevlisininde müşterileri yalnış yönlendirmemesini söyledim.

(tabiki hakkımı sonuna kadar arayacağım.)

Zımba almayı düşünen arkadaşlara haberi yapmamdan ötürü kendimi sorumlu hissettiğimiden
bu açıklamayı zaruri görüyorum. Çivileri yönünden problem yok fakat "U" telleri zor bulunuyor.
(14..02.2009 bu gün saat 15.oo gibi ilgili mağazadan telefon ettiler ve zımba makinasının tellerini küçükbakkalköy'deki merkez serviste bulunduğunu oradan alabaleceğimi söyledilersede ben yinede piyasada teli olmayan bir ürünü arkadaşlara tavsiye etmiyorum.) . .

4 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Zafer abi aletin çivisi pahalı, kendisi ucuz olsada çivisini arayanlar senin gibi zorlanıyor ve de pahalıya alıyorlar. Geçenlerde bir abim bin tane çivinin paketinin 9,90 liraya oldugunu söyledi.Bu makinayla bir bal çıtası çaksak bayagı bir para tutuyor.

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

Ali kardeşim,

evet 1000'lik kutulardakiler pahalıya geliyor benim bulduğum pakette 5000 tane var dolayısı ile uyugun ama tkabi bir daha bulabilirmiyim bilemiyorum.bulamazsam çivi çakmada kullanırım onun her ebadı piyasamızda mevcut.

MEHMET PULLU dedi ki...

25mm teli nasılsa bulurum diye makinayı sipariş ettim.Kutusu 10 tl 5 kutu da tel istedim. Kutuda 16mm ye kadar değişik uzunluklarda tel varmış.
25mm uzunluk 6mm genişlikteki teli bulduğunuzda haber verirseniz ben de almak istiyorum. İlginize teşekkür ederim.
selamlar.

Unknown dedi ki...

ayrıntılı yazdığınız için teşekkür ediyorum herkes faydalanır inşallah...