5 Şub 2009

ELEKTRİKLİ ZIMBA VE ÇİVİ ÇAKMA MAKİNASI

Dün bir ürün bakmak için ümraniye Praktiker mağazasına gittik malesef aradığımız ürün kalmamıştı.biraz dolaştıktan sonra eşime üst kattaki hırdavat bölümüne çıkalım dedim.Bu teklifimden pek memnun kalmasada çıkmak zorunda kaldı.::)) Çünkü biliyorki hoşuma giden bir
ürünü görünce eğer fiyatıda uygunsa almamazlık edemem. Bunun için evimde bir küçük hırdavat dükkanı diyebilirim. Herhalde bir kısmını memleketime İneboluya getirmem lazım.!

Gerek çalışma hayatımda ve gereksede özel yaşamımda işlerimi mekanik ekipmanlarla yapmaya çalışırım. Önce kandim becerebilirsem ekipmanı kendim yapar aksi durumda ise temini yoluna giderim.

Aşağıda gördüğünüz ürün elektrikli tel zımba ve çivi çakma makinası. Ürünü inceledikten sonra fiyatınında uygun olduğunu ve çıta çakmakta işime yarayacağını düşünerek almak istedim. Fakat. Zımba tellirini ve çivi lerini bulamakta zorluk çekebileceğimi düşündüm ve reyon görevlisinden bilgi alıp bulmakta sorun yaşamayacağımı söyleyince tabiki aldım.::)))

Muadillerinin fiyatı 100 Tl den başlayıp 200 Tl. kadar var.Bunun fiyatı 50 tl.

ilgileneceklere duyurulur,



Eve gelince ambalajı açtım.,






Zımba telleri solda görülen zımba telini 25-15 mm kadar, sağında görülen tel çivileride 32-25 mm kadar atabiliyor,








ilk deneme! 25 mm tel zımba ile 20 mm kalınlığında tahtada ve gayet kuvvetli bir şekilde çakıp alttan çıktı.












Üstten görünüşü (ortadaki eski zımba önceden çakılı olup bu zımba 5 mm genişliğinde ve sert malzemeden yapılan telleri atabiliyor.)





Şimdi belki elektrik olmayan yerde bu işe yaramaz diyenler olabilir. Ben zaten evde çıta çakmakta ve benzeri işleri yapmakta kullanacağım. Ayrıca iki adette elle çalışan zımba makinem var.





(ÜRünün tanıtılmasında her hangi bir ücret alınmamıştır aklınıza bir şey gelmesin.::)))

10 yorum:

UĞUR KIRAN dedi ki...

Zafer abi , bendede elle çalışan mekanik zımba(resimdesağ alttaki sarı renkli olan) var.Bizim gibi elinden biraz iş gelen herkeste butür el aletlerinin bulunmasında fayda var.
Hem reklam yapmış olsanız ne olacak ki? Bu türden kurallar koymak kimin tekelinde?
Millet işine geleni reklam yapınca sorun olmuyorda senin kendi paranla aldıgın aletmi reklama girecek.
İyi çalışmalar...

Unknown dedi ki...

Makinan çok güzel Zafer abi bende düşünüyordum ama tam hangisi işime yarar bilemediğim için senin tarifin iyi oldu.Güle güle kullan.

zeusfaber dedi ki...

keşke kartuş fiyatlarını da yazsaymışsınız. özellikle çivi fiyatları.. malum çıtalarda işe yararsa ii bir alet

yalovalı arıcı dedi ki...

alet güzelde 50 tl olması çin malı olması düşüncesine iletiyor bizi.gerçi olsa ne olacak prof. manada çalışacak deilsiniz ama çokta güvenmeyin bu alete nerde ne zaman trak diyeceği belli olmaz.
bende kompresorlüsü var yıllardır binlerce çıtayı onunla çaktım.1mm lik saç levhayı deliyor.kapak saçlarını hep onunla çakıyorum.2005 te 850 dolar civarında para ödemiştim .o bile bir kez dişlisi sıyırttı.azami 40 mm lik zımba çivi atıyor.çivileri pek işe yaramaz çünkü başı yok denecek kadar ince sadece punta niyeti ile tuttutrmaya yarıyor daha sonra sağlamlaştırmak için diğer normal çivilerle işe devam ediliyor. kartuşları pahalı deil kutusu 3 tl civarında.
sonuç olarak ahşapla uğraşmak isteyen herkese lazımlı bir alet hele hele çerçeve çakmakta bire bir..
hayırlı olsun güle güle eskitin

Unknown dedi ki...

Zafer abi bu hastalık hepimizde var herhalde. Bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler,
Selamlar

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

Yusuf kardeşim alet tabiki çin malı ama şimdi tanınmış markalar bile çinde üretim yapıp kendi markalarını vuruyorlar. Çin mallarının bir adisi ve bir kalitesiz olanları var ben alırken kaliteli olanları tercih etmeye çalışırım. Bu alettte gözümü doyurduğu ve elime oturduğu için kaliteli olduğuna ikna olunca aldım.

sonrun çıkarsa dahi, aletleri genellikle kendim tamir edip çalışır vaziyete getirebiliyorum.

yorum yazan ve tüm arı dostlarınha selamlar selamlar

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...
Zafer abi aynı dertten bende muzdaribim.Hem yazlığımı hemde buradaki evimi bir sürü çeşit alet ile doldurduk.Yine farklı birşey görünce dayanamıyorum ama şu soruyu da kendime sormadan edemiyorum.''acaba hatamı yapıyorum''.Ne diyelim hayrını gör zafer abi...

MEHMET PULLU dedi ki...

Einhell BET 30 Elektrikli Çivi ve Tel Zımba Makinası almak istiyorum tel ve çivilerini nereden bulabilirim? fiyat bilgilerini bildirebilirseniz tel ve çivilerini almak istiyorum.

oercili dedi ki...

arkadaşım çok teşekkür ederim koca internette bu alet havalımı,elektriklimi diye aramadığım yer kalmadı,aradığım tüm bilgilere ulaştım sağol.
oercili@gmail.com

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.